WaRcRaFt-LeGeNd -.-

city - wow

04.09.2009 11:44

Alliance

 

 

 

 tormwind je poslední bašta lidské moci v Azerothu. Znovu vybudováno po Druhé válce, je Stormwind zázrak lidského stavitelství a inženýrství. Stormwindské stráže udržují mír za městskými zdmi a jeho mladý král, Anduin Wrynn, vládne ze své mocné pevnosti. Obchodní čtvrť se hemží obchodem z druhé strany kontinentu i za ním, zatímco dobrodruzi všeho druhu mohou být nalezeni, jak se potuluji ulicemi Starého města. Nezasažen pustošením Pohromy na severu, se Stormwind přesto potýká se svými vlastními hrozbami, jak zvenku, tak zevnitř.

 

 

 

 

 

ětšina trpasličích pevností padla během Druhé války, ale mocné město Ironforge, zasazené ve větrných vrcholcích Dun Moroghu nebylo zasaženo nájezdy Hordy. Zázrak trpasličího umění ve formování kamene a skály, bylo Ironforge postaveno v samotném srdci pohoří: rozpínající se podzemní město průzkumníků, horníků a válečníků. Zatímco Aliance byla oslabena nedávnými událostmi, trpaslíci z Ironforge, vedeni králem Magni Bronzebeardem, tvoří novou budoucnost ve světě.

 

 

 

 

 

 

ysoko nad větvemi obrovského stromu Teldrassilu je podivuhodné město Darnassus, nové útočiště samotářských nočních elfů. Druidové, lovci a válečníci si společně staví své domovy uprostřed řad z dřeva vyrobených domků ztrácejících se v lesních hájích. Chrám Měsíce povstal nad stromy jako světelný maják lemován sloupovým Haly spravedlnosti, kde se bdělé hlídky starají o bezpečnost země. Pod vládou hlavní kněžky Tyrande Whisperwind, Darnassus stojí jako tiché svědectví všeho, co temní elfové považují za posvátné. Jako město v souladu se spěchem a tokem přírody, byl Darnassus zbudován podél pobřeží rozlehlého jezera s elegantními mosty klenoucími přes jeho průzračně čisté vody. Jinde tvoří padající listí měkké městské cesty na lesem.

 

Horde

 


 

 

 a počest legendárního Orgrimma Doomhammera, byl jako hlavní město nového orkského domova založen Orgrimmar. Postaven uvnitř ohromného větrného kaňonu v nevlídných zemích Durotaru je Orgrimmar jedno z nejmocnějších válečných měst na světě. Za jeho obřími hradbami předávají staří šamané své znalosti nejmladší generaci Hordy, zatímco válečníci zápasí v gladiátorské aréně, zdokonalují své schopnosti v přípravě na zkoušky, které je v této nebezpečné zemi čekají.

 

 

 

 

 hunder Bluff leží na vrcholcích několika stolových hor, odkud shlíží na zelenající se pastviny Mulgore. Kdysi kočovný lid, Taureni, ustanovili město centrem pro obchodní karavany, kočovné umělce a vynálezce všeho druhu. Hrdé město je také útočištěm mnoha lovců, kteří stopují svou nebezpečnou kořist skrze Barrens a přilehlé oblasti. Dlouhé mosty ze dřeva a provazové můstky se klenou mezi propastmi a každá z nich je obklopena stany, dlouhými domy, pestře nabarvenými totemy a duchovními útočišti. Mocný vůdce, Cairne Bloodhoof, vládne tomuto hemžícímu se městu a zajišťuje, že sjednocené taurenské kmeny žijí v míru a bezpečí.

 

 

 

 

 

 uinami hlavního města Lordareonu vedli po staletí královské hrobky obraceny na sídlo zla a nemrtvých. Arthas měl původně v úmyslu udělat z Undercity sídlo moci Pohromy, ale stavba města byla přerušena, když byl povolán na pomoc králi lichů do vzdáleného Northrendu. V Arthasově nepřítomnosti vedla temna pani, Sylvanas Windrunner, vzbouřené opuštěné do Undercity a prohlásila ho za svoji državu. Od ustanovení svého sídla Opuštění pracovali na dokončení konstrukce Undercity vykopáváním zvrácených labyrintů, katakomb, krypt a sklepení, kterou Arthas započal.

 

 

 

 

 

 

! Města jsou jen z World of Warcraft  ( bez datadisku ) !

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.Blizzard - E N T E R T A I N M E N T

S.R.O.